Fatpipe G-Oval 27 PE-h Jab

17-18-fatpipe-g-oval-jab

Den som letar efter en oval innebandyklubba, men som också prioriterar låg vikt, bra balans samt höga skott- och spelegenskaper bör titta närmare på Fatpipe G-Oval 27 PE-h Jab.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp innebandyklubba från Fatpipe här >>

[/wc_box]

Fatpipe G-Oval 27 PE-h Jab är den senaste modellen bland Fatpipes mycket populära klubbor i G-Serien. Sedan tidigare finns en rak klubba med 27-flex, en rak klubba med 29-flex och en svagt böjd klubba med 27-flex i klubbserien. Nu är serien kompletterad med en rak, men oval klubba med 27-flex.

En av de egenskaper som gör att alla klubbor i G-serien, och därmed även Fatpipe G-Oval 27 PE-h Jab, är det lätta och välbalanserade kolfiberskaftet. Utöver vikten och balansen ha skaftet en bra spänst, vilket ger en snabb kickback när det böjs vid både skott och hårdare passningar.

Innebandybladet på klubban är, som namnet avslöjar, Fatpipe Jab i plasten PE-h. Jab-bladet har vuxit ut till att bli Fatpipes kanske mest populära blad just nu. Bladet har en relativt stor skålning, vilket underlättar vid både handledsskott och dragskott. Även passningsspel och bollbehandling är egenskaper som Jab-bladet är optimerat för.

Materialet PE-h är ett lite hårdare plastmaterial jämfört med den normala PE-plasten. Det gör att bladet svarar bättre nät det trycks ned mot golvet under skottet, friktionen mot golvet blir mindre och själva bolltouchen blir lite hårdare. Materialet är alltså gynnsamt för de som vill skjuta hårt, men med lite avkall på enkelheten att behandla bollen.

Grepplindan på klubban är dessutom en mycket lätt grepplinda för att hålla vikten nere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *