Fatpipe

Fatpipe är det kaxiga, finska märket för innebandyklubbor. Det etablerade sig på marknaden under andra hälften av 90-talet och har sedan allra första början stuckit ut lite extra med tuffa slogans och fräcka produkter.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

KÖP INNEBANDYKLUBBOR FRÅN FATPIPE HÄR >>

[/wc_box]

I grunden går det att säga att man alltid får gedigna klubbor om man köper Fatpipe-klubbor. De producerar kolfiberklubbor med mycket hög spelkänsla. En serie av deras bästa klubbor har funnit med ett tag och kallas G-Series. Det är lätta, högkvalitativa klubbor med kolfiberskaft som ger en bra balans i klubban och har mycket höga spelegenskaper. Fatpipe har ytterligare vässat sortimentet bland sina bästa klubbor och tagit fram ett ännu lättare skaft genom en ny sammansättning av kolfiberlagren i klubban. Utöver dessa topprodukter har de även ett brett sortiment av lite enklare kolfiberklubbor och kompositklubbor för barn, nybörjare och motionärer.

En specialitet som Fatpipe har är att en klubba ofta går att välja med flera olika blad. Vissa klubbmodeller har funnits med hela fyra olika innebandyblad att välja bland. Har du alltså hittat ett skaft du trivs bra med kan du sedan välja blad till det skaftet utifrån vilken spelartyp du är.

När det gäller flex och längd på deras klubbor har de längsta klubborna 103 cm lång skaft och de hårdaste skaften har 24 mm i flex. Dessa egenskaper kräver längd, styrka och tyngd för att kunna hantera fullt ut. Största utbudet av seniorklubbor har dock mer normallånga och normalhårda skaft. Bland barnklubborna har skaften en flex som är väl anpassad till klubblängden.

De flesta av Fatpipes klubbmodeller har runt skaft. Dessutom har de några klubbor som har med rektangulärt skaft på liknande sätt som hockeyklubborna har. Till dessa krävs det blad med än annan infästning jämfört med övriga klubbor.

Innebandyblad

Just innebandyblad är en stor styrka hos Fatpipe. De har ett ett brett utbud av olika typer av blad som håller mycket hög klass. Här gäller det bara att hitta det som passar den enskilde spelarens spelstil bäst.

Grepplindor

Deras innebandyklubbor har sedan en ganska stor variation av vilken grepplinda som sitter på de olika modellerna.

Summering

Fatpipes innebandyklubbor har alltså en stor variation när det gäller både spelkänsla i skaften och vilket blad man kan ha på klubban. I de högre prisklasserna håller deras klubbor mycket hög kvalitet när det gäller vikt och balans i klubban.

fatpipe innebandyklubbor