Salming Hawk TourLite Aero

salming hawk tourlite aero

Salmings senaste, stora nyhet är innebandyklubban Hawk TourLite Aero. Det är en lätt klubba med nya bladet Hawk och den blev en storsäljare så fort den släpptes för försäljning.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Salming innebandyklubbor här >>

[/wc_box]

Salming Hawk TourLite Aero blev en mycket eftertraktad klubba, så snart den släpptes till försäljning. Skaftet TourLite Aero har funnits några år i Salmings sortiment och är deras näst lättaste innebandyskaft. Det är en fin sammansättning av kolfiber och skaftet är sedan tidigare populärt och har mycket bra spelegenskaper.

Det som är den stora nyheten med Hawk TourLite Aero är alltså inte skaftet – den är den nya bladmodellen Salming Hawk. Hawk är egentligen en vidareutveckling av Samlings Q2-blad. När det gäller Hawk-bladet känns det som att Salming träffat rätt med det mesta. Det är ett snyggt blad som är aningen förhookat och sam har ganska mycket skålning. För det allra flesta spelare är det bara att börja spela med det utan att behöva göra någon anpassning alls. Bladet är bra för bollbehandling och passningsspel samtidigt som det är ett bra skottblad.

Plasten i bladet som sitter på klubban är Salmings BioPower, vilket innebär att det är aningen hårdare jämfört med de vanliga bladen. Det ger mindre friktion mot golvet och gynnar skottet extra mycket. Som grepplinda har Salming valt att sätta på sin lättaste grepplinda – TourLite+.

Salming Hawk TourLite Aero är med andra ord en toppklubba för alla som vill ha en lättare klubba som är bra för både bollbehandling och skott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *