Republic

Republic är en finsk tillverkare av innebandyklubbor som inte fått sitt genombrott i Sverige ännu. Ett flertal finska elit- och landslagsspelare spelar, eller har spelat, med Republic. Däribland Mika och Mikko Kohonen, de finska stjärnbröderna.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

KÖP INNEBANDYKLUBBOR FRÅN REPUBLIC HÄR >>

[/wc_box]

Republic har främst riktat in sig på seniorer, även om de har ett par juniormodeller i sortimentet. Skaften på klubborna är i de flesta fall gjorda av kolfiber, där de har några olika kolfibersammansättningar. De har även några klubbor i kompositmaterial.

När det gäller skaften har de klubbmodeller med både runda och ovala skaft. De runda skaften har ett litet inlägg under grepplindan de översta 10 centimeterna. Det göra att klubban sitter bra i handen och ger en skön känsla att hålla i.

Flexen på innebandyklubborna varierar mellan 26 mm och 32 mm och allmänt har Republics klubbor en mjuk känsla i spelet, som kanske främst gynnar bollbehandling och passningsspel.

Innebandyblad

De innebandyblad som sitter på klubborna är först och främst deras Vote. En av deras lättviktsklubbor går dessutom att få med Twist2.

Grepplindor

Republic har en och samma modell av grepplinda som sitter på alla deras klubbor.

Summering

Republics klubbor är generellt sätt mjuka och sköna att spela med och har en bra känsla i bollbehandlingen. Den som söker efter en riktig skottklubba ska kanske söka efter ett annat klubbmärke.

republic innebandyklubbor