Wooloc

Wooloc är ett mindre, och inte så känt, märke av innebandyklubbor. Egentligen är det Oxdog som ligger bakom även dessa klubbor och tanken med Wooloc som varumärke är att nå ut till ett annat segment av spelare än vad Oxdog riktar sig till.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

KÖP INNEBANDYKLUBBOR FRÅN WOOLOC HÄR >>

[/wc_box]

En innebandyklubba från Wooloc riktar sig först och främst mot de som inte spelat så mycket innebandy eller de som bara spelar ibland då och då, för motionens och nöjets skull. Lämpade spelare är exempelvis nybörjare, skolor, fritidsgårdar, arbetsplatser och kompisgäng. Deras klubbor ligger ganska lågt i pris jämfört med mer avancerade klubbmodeller.

Woolocs klubbor har skaft gjorda i kompositmaterial. Det ger hållbara och lättspelade innebandyklubbor, men utan de spetsegenskaper de mest vana innebandyspelarna kräver. Skaftet saknar exempelvis den kick som behövs för att kunna få de hårdaste skotten. De har klubbor till de allra minsta barnen upp till senior.

Flertalet av Woolocs klubbor har 32 mm flex, vilket betyder att skaftet är ganska mjukt. Det gör att bollbehandling är ganska enkel, men påverkat farten på skotten. För nybörjaren fungerar det bra att börja med detta, för att sedan gå över till lite styvare skaft efter ett tag. Wooloc har dock klubbor med betydligt hårdare skaft (26 mm flex) för den som vill prioritera skottet. De har också ovalt skaft på någon klubbmodell.

Innebandyblad

Wooloc har en modell av innebandyblad som sitter på alla deras klubbor. Det heter Ultra och är väldigt likt Oxdogs blad Block. Det är förhookat och har ganska mycket skålning, vilket underlättar för att skjuta.

Grepplindor

Som grepplinda sitter Tacky Grip på alla deras klubbor.

Summering

Köper du en innebandyklubba från Wooloc får du alltså en hållbar, lättspelad klubba för nybörjaren och motionären. En prisvärd klubba för alla som vill lira innebandy på lite lägre nivå och bara ha roligt tillsammans med kompisarna. Det är exempelvis en perfekt klubba för mindre barn som vill prova på innebandy.

wooloc innebandyklubbor