Salming Q2 TourLite Robin Nilsberth Edt

För de innebandyspelare som gillar klubbor av den lite hårdare modellen kan Salming Q2 TourLite Robin Nilsberth Edt vara ett bra val. Det är en klubba som givetvis tagits fram tillsammans med landslagsbacken Robin Nilsberth.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Salming innebandyklubba här >>

[/wc_box]

Salming Q2 Tourlite Robin Nilsberth Edt är en rak innebandyklubba med ett styvare skaft i Salmings TourLite-material. TourLite innebär att Salming använder lätt kolfiber av hög kvalitet som sätts samman med en unik lamineringsteknik. En flex på 25 mm innebär ett hårt skaft som passar bäst till tyngre och starkare spelare.

Bladet på klubban är Salmings Q2 Blade, vilket är ett riktigt skottblad. Hårdheten har optimerats i bladets bakre del och botten vilket resulterar i ett mycket vridstyvt blad som ger hårda skott. Q2-bladet är stort och har extra stor skålning jämnt fördelad över hela spelytan och bladets tå är utformad på ett sådant sätt för att det enkelt ska gå att dra bollen till sig och få bättre bollkontroll.

Det lätta och styva skaftet i kombination med det styva Q2-bladet och den sköna grepplindan ger en lätt klubba med bra balans och skön spelkänsla som ger hårda skott.

Salming Q2 TourLite Robin Nilsberth Edt
Salming Q2 Tourlite Robin Nilsberth Edt har ett styvare skaft i Salmings TourLite-material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *