Exel V100 Green 2.6 Round MB

I Exel V100 Green 2.6 Round MB har Exel lyckats ta fram en lätt innebandyklubba som är alldeles utmärkt anpassad för spelfördelaren och passningsspelaren.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Exel innebandyklubbor här >>

[/wc_box]

Exel V100 Green 2.6 Round MB har ett rakt, runt och lätt kolfiberskaft. På klubban sitter dessutom det lätta bladet Vision och detta ger en lätt och mycket välbalanserad klubba. Klubban ger en bra spelkänsla och är alldeles utmärkt för spelaren som gillar att styra spelet och fördela passningarna bland lagkamraterna.

På skaftet, som är producerat i kolfiber av bästa kvalitet, har ett så kallat karbonfönster. Det är ett fönster Exel placerat på alla Visonklubbor med kolfiberskaft, så att det går att se hur kolfibern är sammansatt.

Det lätta Visionbladet är framtaget för att spelaren ska kunna ge bollen maximal kraft vid dribbling, passning och skott. Den lilla skålningen och raka backhandsidan gör dessutom bladet utmärkt för snabba och precisa passningar. Det förstärker därmed spelegenskaperna i klubban.

Exel V100 Green 2.6 Round MB har en flex på 26 mm och finns endast med skaftlängd 103 cm. Klubban passar alltså bäst för större spelare. För de som är lite mindre finns bra syskonklubbor i Vision-serien, som har likvärdiga egenskaper.

Exel V100 Green 2.6 Round MB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *