Oxdog Curve 27 GN Round NB

Oxdog Curve 27 GN Round NB är en rejält böjd innebandyklubba från Oxdog. Med en kraftig ”curve” på skaftet utnyttjas klubbskaftet maximalt i skottet.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Oxdog innebandyklubbor här >>

[/wc_box]

Oxdog Curve 27 GN Round NB är en innebandyklubba speciellt framtagen att fungera som en skottklubba. Dels genom egenskaperna som klubban får med det kraftigt böjda curveskaftet och dels genom Avox-bladet. Avox är Oxdogs mest populära innebandyblad som främst har fått beröm för att vara ett mycket bra dragskottsblad.

Oxdogs innebandyklubbor innehåller en hel del tekniska spcialiteter och det gör då givetvis Oxdog Curve 27 GN Round NB också. Alla klubbor från Oxdog har något de kallar Stick Balance System. Genom att kunna välja att spela med eller utan en extra vikt längst upp på klubban kan du förändra dess spelegenskaper. Dels kan du själv påverka vikten. Dels förflyttar du balansen i klubban och anpassar spelkänslan till det som passar just dig allra bäst.

Det böjda curveskaftet är producerat i fin kolfiber som ger en supersnabb kick tillbaka vid skottet. Klubban finns i skaftlängderna 101 och 96 cm och flexen är 27 mm. På skaftet finns dessutom något som Oxdog kallar Double Power Rails. Det innebär att det sitter två komprimerade Power Rails i mitten på skaftet och två stycken precis under översta handen. När du skjuter överför dessa Power Rails kraften snabbare än något annat skaft till flexzonen.

Avox-bladet är konstruerat att vara vridstyvt, för att överföra mer kraft till bollen. Den stora skålningen på 9,5 mm gör att bladet är mycket lämpat för hårda och precisa dragskott. Dessutom är bladets spets gjor för att ge bättre bollkontroll

Längst upp på klubban har Oxdog satt en så kallad DW Grip. Det innebär att grepplindan är uppdelad i en övre och en undre del. Det gör att det blir enkelt att enbart byta ut en del på den, beroende på vilken del som blir sliten först.

Oxdog Curve 27 GN Round NB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *