Fatpipe G27 PP Orc

G-serien är en mycket populär klubbserie från Fatpipe. En av de innebandyklubbor som ingår i serien är Fatpipe G27 PP Orc. Den har ett lätt skaft och ett blad i det populära materialet PP (polypropen).

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Fatpipe innebandyklubbor här >>

[/wc_box]

De främsta egenskaperna hos Fatpipe G27 PP Orc är att den är välbalanserad och har spelegenskaper av allra högsta kvalitet. Skaftet på klubban är producerat av fin kolfiber, som ger bra spelkänsla och rejäl snärt i skotten.

Utöver ett högkvalitativt kolfiberskaft sitter dessutom ett av Fatpipes mest populära blad just nu, Orc, på klubban. Orc-bladet är allsidigt innebandyblad och passar de allra flesta spelartyper. PP-materialet förstärker dessutom klubbans spelegenskaper och materialet i bladet gör att bollbehandling blir bättre än normalt.

För att inte ge den lätta innebandyklubban onödiga gram är grepplindan som sitter på, G-Series Grip, en grepplinda som är lättare än normalt.

Fatpipe G27 PP Orc är innebandyklubban för den allsidige spelaren som ställer höga krav och vill ha det allra bästa att spela med. Med en flex på 27 mm är det en seniorklubba och den finns i flera olika längder.

Fatpipe G27 PP Orc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *