Oxdog Viper Superlight 27 GM Round NBC

Oxdog Viper Superlight 27 GM Round NBC är en lätt och välbalanserad innebandyklubba av allra högsta kvalitet. Klubbmodellen är en av Oxdogs riktiga toppklubbor för den som kräver det lilla extra.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Oxdog innebandyklubbor här >>

[/wc_box]

Oxdog Viper Superlight 27 GM Round NBC får du en premiumklubba som innehåller en stor mängd tekniska detaljer från Oxdog. Klubban är utrustad med ett lätt kolfiberskaft som har fått den form som Oxdog kallar Triad. Nedanför grepplindan ser skaftet ut som en triangel med kraftigt rundade hörn. Detta ska ge skaftet än bättre hållbarhet vid hårda påfrestningar.

Kolfibern i klubbskaftet är fin, vilket gör klubban lätt. Dessutom är skaftet extrasnabbt i ”kicken”, vilket ger skaftet snabbare fart vid skottet. Längst ner är klubbskaftet dessutom svagt böjt, vilket kallas Tipshape. Det ger bladet en annan infallsvinkel mot både boll och golv och genererar hårdare skott och bättre bollkontroll.

Genomgående när det gäller Oxdogs innebandyklubbor är att de är utrustade med deras så kallade Stick Balance System. Oxdog Viper Superlight 27 GM Round NBC är givetvis inget undantag. Stick Balance System (SBS) innebär att det går att välja spela med eller utan en vikt på 20 g längts upp på klubban. Beroende på om man spelar med eller utan vikten ändras både vikt och tyngdpunkt på klubban. Det går alltså att anpassa spelkänslan i klubban efter eget önskemål.

Grepplinda på klubban är tvådelat mellan övre och nedre handen. Det gör det mycket enkelt att enbart byta ut en del på grepplindan som är sliten. I sitt sortiment av grepplindor har Oxdog en kortare som är ämnad för detta.

Längst ned sitter sedan Oxdogs Avox-blad. Avox är först och främst erkänt som att blad som ger bra dragskott. På bladet sitter sedan en av Oxdogs ytterligare specialfunktioner. Framför skaftets infästning i bladet sitter en förstärkning i kolfiber på bladets övre del. Det gör bladet med vridstyvt och behåller med kraft i bladet i skottögonblicket. Det ger ett hårdare skott.

Oxdog Viper Superlight 27 GM Round NBC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *