Fatpipe Jab Blade

Den finska klubbleverantören Fatpipe har ett brett utbud av olika innebandyblad. Ett av deras mest populära blad just nu är Fatpipe Jab Blade.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Fatpipe innebandyblad här >>

[/wc_box]

Fatpipe har haft en hel del storsäljande blad genom åren lopp. Ett av de mest populära innebandyblad från Fatpipe just nu är Fatpipe Jab Blade.

Jab-bladet har egentligen utvecklats som en kombination av Wiz-bladet och Orc-bladet, två andra mycket populära blad från Fatpipe. Jab består alltså av det bästa av två världar.

Jab-bladet är djupt skålat och har en följsam förhook och bladspets. Bladet är alltså perfekt utformat för dragskottsskyttarna, men är även bra för att hantera snabba handledsskott och bra bollbehandling. Snabba och precisa skott samt bra bollhantering och passningsspel är vad som är styrkan med bladet.

Fatpipe Jab Blade finns att köpa i tre olika plaster. Den vanligaste är PE, vilket ger ett mediumblad. Jab finns även i materialet PE-h och det innebär ett aningen hårdare blad än de i PE. Slutligen har Fatpipe tagit fram Jab-bladet i PP, vilket är ett material som ger en mjukare touch och bättre spelkänsla.

Fatpipe Jab Blade finns att få ett ett flertal olika färger. Exempelvis Neon Pink, Pearl White, Lime, Orange och Neon Yellow.

Fatpipe Jab Blade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *