Salming grepplindor

Salming är en av de allra största tillverkarna av innebandyprodukter. De gör innebandyklubbor, målvaktsutrustning och andra innebandyprodukter av allra bästa kvalitet. Givetvis håller därför Salming grepplindor samma höga kvalitet de också.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Salming grepplindor här >>

[/wc_box]

Precis som de flesta övriga innebandyleverantörer har Salming grepplindor av lite olika modeller och i ett flertal färger.

Salming X3M Pro Grip är deras klibbigaste modell av grepplinda. Den har en god absorptionsförmåga av svett och vadderad baksida som ger ett mjukt grepp.

Salming TourLite+ Grip är deras allra lättaste grepplinda som de valt att placera på alla lättare klubbmodeller.

Salming Ultimate Grip är en riktigt klassisk grepplinda från Salming och den har en mönstrad, hållbar yta som ger ett bra grepp. Den är dessutom lite billigare än övriga modeller av Salmings grepplindor

Vilken grepplinda som sedan är bäst hänger på vad den individuella spelaren gillar. Överlag ger de flesta grepplindor bra grepp. Sedan får man som spelare väga in om lindan ska vara mjuk eller hård, tjock eller tunn, lätt eller med normal vikt mm. En viktig aspekt i valet av grepplinda är dessutom dess hållbarhet. Hur länge har den bra grepp och hur lång tid tar det innan ytan blir sliten?

salming grepplindor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *