Grepplindor från Fat Pipe

För ett ge en äldre klubba en nystart räcker det ofta att med att byta grepplinda på den. En av alla leverantörer av grepplindor är Fat Pipe och just grepplindor från Fat Pipe finns det ett flertal olika varianter av.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Fat Pipe grepplinda här >>

[/wc_box]

Fat Pipe har genom åren varit en innovativ och kaxig leverantör av innebandyprodukter. Det har inte bara stannat vid innebandyklubbor och häftiga slogans. De ha dessutom haft en del olika varianter av grepplindor.

Exempel på grepplindor från Fat Pipe som sticker ut lite extra är Hairystar Grip och Rope Grip. Hairystar Grip har ett mittenparti i frotté för att det enkelt ska gå att torka händerna mitt under matchen. Rope Grip i sin tur har ett snöre som går inuti och utmed grepplindan. Det ger en speciell känsla när grepplindan sitter på klubban.

Fat Pipes riktiga storsäljare när det gäller grepplindor är deras så kallade Sticky Grip. Det är en mycket populär grepplinda som ger ett klistrigt grepp om klubban. Den finns i flera olika färger, men det är deras grå linda som ger det allra klistrigaste greppet.

Sticky Grip finns också i en variant som heter 2C Sticky Grip. Det som gör den speciell är att den är skarvad och byter färg en bit ner på klubban. Den finns också i flera olika färgkombinationer.

G-Series Grip är en ny grepplinda som numera sitter på deras populära klubbor i den så kallade G-serien. De går även att köpa löst och de är tvåfärgade grepplindor som är lätta. Med sin perforerade yta tar de upp fukt på ett effektivt sätt. G-Series Grip finns i flera olika färgkombinationer.

En ytterligare ny grepplinda från Fat Pipe är deras Raw Concept Grip. Det är deras lättaste grepplinda som sitter på deras lättaste klubbserie, Raw Concept. Raw Concept Grip går precis som G-Series Grip att köpa som lös grepplinda. Ytan på den påminner mycket om Sticky Grip och den finns att köpa i flera olika färger.

Grepplindor från Fat Pipe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *