Salming Q1 CarbonX

Salming Q1 CarbonX är en av världens allra lättaste innebandyklubbor. Det är en lättviktsklubba med bra balans och spelkänsla samt är berikad med det mycket populära innebandybladet Q1.

[wc_box color=”primary” text_align=”left”]

Köp Salming innebandyklubba här >>

[/wc_box]

Med en ny typ av sammansättning av fin kolfiber är Salming Q1 CarbonX en av de allra lättaste klubborna. 96 cm lång väger den enbart 178 gram.

Det runda och raka kolfiberskaftet ger, med sin låga vikt, en innebandyklubba med mycket hög spelkänsla för spelaren som är kräsen när det gäller att hitta den absoluta toppen bland klubbor.

Som namnet på klubban avslöjar sitter ett av Salmings allra populäraste blad på klubban, Q1-bladet. Q1 har en jämn skålning utmed hela bladet och klubbspetsen är speciellt utformad för enkel bollhantering. Bladet har dessutom tre stycken ribbor bak i hälen. Dessa gör att maximal kraft från skaftet går ner i bladet, för att sedan överföras till bollen i skottögonblicket. Q1-bladets utformning ger möjlighet till de allra bästa handledsskotten. Bladet är producerat av HDPE som är mediumhårt och ger liten friktion mot golvet och bra spelegenskaper.

För ett bibehålla den låga vikten på innebandyklubban har Salming valt att sätta sin lättaste grepplindan på den, Salming TourLite+ Grip.

Salming Q1 CarbonX finns i längderna 103, 100 och 96 cm och den har en flex på 27 mm. Längst upp på klubban har Salming satt sin lättaste grepplinda, TourLite+ Grip.

Salming Q1 CarbonX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *